Life in Ukraine / Жизнь в Украине

В этом блоге сообщаются различные факты из жизни в Украине, которые я прочувствовал, что называется - на своей шкуре или услышал от знакомых, и просто мысли вслух.

пятница, 22 сентября 2006 г.

Моя дружина перейшла на нове мiсце роботи. Ïï оформили офiцiйно на посаду бухгалтера. через 3 мiсяцi вона завагiтнiла. Ця новине дуже розлютила керiвництво компанiï. Вани почали тиснути на неï морально. Постiйно завантажували роботою, яку вона виконувати не повинна була.

В один день вона не витримала морального знущання i в неï пiсля робочого дня вдома вiдкрилась маточна кровотеча. Дружину швидкою доставили в лiкарню. Це сталось 17.07.2006. Я зателефонувал спiвробiтницi дружини й розповiв про те, що вона в лiкарнi. 18.07.2006 Дружина сама зателефонувала на роботу, а ле з нею не поговорили посилаючись на брак часу.

14.08.2006 дружина вийшла на роботу, але на ïï мiсцi вже працювала нова дiвчина. Головна бухгалтер сказала, що в моеï дружини два варiанти, або звiльнитись за власнiм, або сидiти вдома, а ïï трудова буде числитись на роботi, але кошти ïй платити не будуь. Так вона опинилась вдома, без заробiтноï плати, але зi стажем.
Але 04.09.2006 ïй зателефонували з роботи i сказали що ïï звiльняють як таку, що прогулюе роботу. Все що ми змогли зробити, це домовитись про звiльнення за власним бажанням з 28.08.2006.

Саме цiкаве, що в iнтернетi я знайшой об'яву вiд ïхньоï контори про пошук нового бухгалтера, вона розмiщена 20.07.2006, тобто на третiй день пiсля того, як дружина потрапила в лiкарню.
Заява про звiльнення була набрата на комп'ютерi, та пiдписана моею дружиною. Це вiдбулося в станi сильного душевного хвилювання.

Это "цветочки", а я давно хочу "ягодкой" слегка пошевелить волосы на твоей макушке. Но не проявлю инициативу потому, что <...> в лице <...> и <...>, пока вежливо, попросили пострадавшую молчать.

Ярлыки:

Комментарии: 0:

Отправить комментарий

Подпишитесь на каналы Комментарии к сообщению [Atom]

<< Главная страница

Personal Blogs
Personal Blogs
Powered by WebRing.
blog search directory blog directory blogoriffic.com Blog Review Listed in LS Blogs BloggerTalk Directory of Civil Rights Blogs Каталог блогов Blogdir.ru Blogion.com - the definitive blog directory Blogarama